A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

 

Mindenből a legjobbat!

Elsősorban olasz, mediterrán ételeket kínálunk, emellett lehetőség nyílik a világ ízeibe is belekóstolni. Mindez visszaköszön a bisztró belső kialakításában is, ugyanis a faberakásos intarziák Itáliát idézik, míg az egyik falon a „kenyér” szó megannyi nyelven íródott változatát olvashatják a hozzánk betérők. A felhasznált alapanyagok egy részét Olaszországból szerezzük be, az ételek tradicionálisak, frissen elkészíthetőek.   

A bisztróban reggel 9 órától frissen facsart gyümölcslevekkel, gőzölgő kávéval várjuk a hozzánk érkezőket.  Az üzletben csaknem 50 féle teát tartunk, köztük a nagyvilágban is kuriózumként számító, igazi különlegességeket.  A vendégek az italok mellé friss péksüteményeket, ínyenc ízesítésű szendvicseket, s pizza szeleteket is fogyaszthatnak. Nálunk az ebéd nemcsak gyors, hanem kulináris élvezetet is nyújt. A vendégek kedvükre választhatnak: zellerkrémlevest esznek karamellizált körtével és gorgonzola sajttal, vagy éppen bruschettát friss bazsalikommal, rukkolával. Ezt, ízléstől függően főételként bolognai spagetti, vagy barbecue szószos hátszín is követheti. Üzletünkben kapható elzászi lepény, valamint pizzakenyér is. A pultban megannyi íncsiklandó finomság sorakozik: itt találhatóak első osztályú tortáink, süteményeink. A könnyebb fogások kedvelői megannyi tészta ételünkből, valamint salátáinkból is választhatnak. A délután, est zárásaként vendégeink az igazi élvezetet nyúltó bajor Paulanert is kortyolhatják, vagy koktéllal koccinthatnak.   

Időről időre számos meglepetéssel készülünk: adott nemzetek konyháinak autentikus ízeit is elhozzuk a bisztróba. Az amerikai és török konyha bemutatkozása után most a spanyol ételeké a főszerep.  

Térjél be hozzánk, egyél a legjobból!